Här produceras brödnaggar eller vad de kallas. Det jag funderar på är om det spelar nån roll vilket material inför användning? Inplastat ståltråd eller vanlig... Gammal tråd eller ny? Nån som vet? Kram
Jag hade satsat på rostfri tråd , oplastad , till taggarna . Känns som att plasten lätt kan bli äcklig annars . Vad man har där uppe spelar väl mindre roll , men även där är rostfritt att föredra om den ska hålla länge . Annars är den garanterat rostig efter en disk . :P Har dock aldrig gjort naggar , eller använt dem , men det materialvalet hade jag gjort iaf . :)
Ett annat tips är att prata med någon som arbetar i verkstadsbranchen . Vill minnas att det finns rostfri svetstråd nämligen , som kanske kan vara svår att få tag i för privatpersoner . Rostfritt är verkligen att föredra till att ha i närheten av mat . Jag menar , det finns ju inte galvade bestick direkt . :P
Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.