Om Trådslöjd iFokus

Välkommen till Trådslöjdssajten!

Luffarslöjd, luffartjack, trådslöjd... Detta är några av namnen som används på detta roliga och vackra hantverk som trådkonsten är.

Jag som har startat den här sajten heter Marie Arvidsson Hinders, och mitt iFokusalias är Iram. Jag är en mångsysslare och pysseltant och just trådslöjden kom jag i kontakt med våren -08. Nu är jag fast! Tänk att en hobby kan vara så rolig, billig, kreativt utvecklande och tacksam att hålla på med.

Jag vet att vi är ganska många som är "trådgalna" och den här sajten hoppas jag ska fungera som en samlingsplats där vi kan utbyta tips och idéer, visa upp våra alster och hjälpa och inspirera varandra. Den kommer att innehålla en del om både den gamla sortens luffarslöjd och den mer moderna trådslöjden som är så populär just nu. Det räcker med att komma in i en inredningsbutik och ta ett titt på shabby chic-stilen så förstår man... Trådslöjden är tillbaka!

Vid frågor eller önskemål kontakta mig eller min medarbetare Isnornin. Vi är även tacksamma för hjälp med artiklar och bilder!

Mvh Iram, sajtvärd

Värd

Avatar för Iram

Medarbetare

Avatar för isnornin